Skip to main content

Samsung s20 FE este apreciat de fani



  Samsung s20 FE este apreciat de fani,cel putin cel de 5G.chiar daca nu va intereseaza de conectivitatea de ultima de generatie,acesta este primul telefon din seria S ,alimentat de Snapdragon,care a sosit de pe un vechi contitent.

  In ceea ce priveste versiunea 4G a Samsung s20 FE,care are aparatorii lui si la randul lui este cel mai ieftin s20. Telefonul alimentat cu Snapdragon 865,a obtinut 51% din voturi.

  Cel putin aceasta versiune este dorita de oamenii,nu este o versiune care o poti obtine.Cel putin ar trebui sa fie relativ usor pentru localnici sa importe dintr-o tara Snapdragon.




  Cum merge Fan Edition fata de trio-ul original Galaxy S20?

  Destul de bine,majoritatea oamenilor prefera noul model- din nou, pretul joaca un rol important.Telefonul are o reducere de 100 USD in SUA (ceea ce face ca decalajul fata de vanilie S20 si S20+ sa fie si mai mare) iar Samsung are cateva oferte foarte atragatoare.

  Noi o sa va tinem la curent cu evolutia acestei stiri, precum si cu cele mai noi stiri din acest domeniu.Pentru a afla cand postam puteti sa abonati la acest blog pentru a primi notificari cu cele mai noi stiri si articole postate.Nu uitati sa dati follow si pe Instagram-ul @alex.photo.editor  


Comments

Popular

ZTE launches the first phone with a selfie camera built in the screen