Skip to main content

WhatsApp te lasa sa dai pe mute o persoana sau un grup pentru totdeauna

 

Un lucru enervant pana acum la WhatsApp era faptul ca nu puteai opri notificarile, decat pentru 8 ore, o saptamana sau un an. Dar dupa multele plangeri ale utilizatorilor, compania a anuntat introducerea posibilitatii de ,,a da pe mute'' o persoana sau un grup pentru totdeauna!

Se stia de la inceputul anului ca WhatsApp lucreaza la functia asta, dar nu se stia cand sau daca va fi lansata. Dar de astazi, 1 octombrie, functia este disponibila in programul beta al aplicatiei pe Google Play. Conform WABetaInfo, functia ,,always mute'' va inlocui functia de ,,1 year mute''. Conform sursei de mai sus, versiunea beta disponibila este 2.20.201.10.


In imaginea de mai sus, preluata de pe site-ul Android Authority, se poate vedea cum va arata noul meniu pentru oprirea notificarilor.

Noi credem ca in urmatoarele 2 sau 3 saptamani va fi disponibila aceasta functie si pentru publicul larg.

De asemenea este posibil ca pagina care tinea evidenta spatiului de stocare sa fie refacuta si sa arate ca in imaginea de mai jos.


Acestea sunt toate informatiile pe care le avem la momentul actual despre noua actualizare si speram sa fie disponibila tuturor cat mai rapid.

Personal, nu folosesc WhatsApp-ul original, ci unul ,,hack-uit'', care are cateva facilitati in plus. Nu va recomand sa folositi un asemenea Whatsapp pentru ca nu veti avea toate actualizarile la zi, dar daca
doriti sa nu poata vedea nimeni cand dati seen sau sa vedeti mesaje sterse, va recomand WhatsApp-ul de aici :) Poate vom face intr-o zi un top cu cele mai bune WhatsAppuri ,,modate'', desi NU VI LE RECOMAND!

In orice caz, nu uitati ca puteti da subscribe la newsletter-ul blogului daca doriti sa fiti la curent cu cele mai noi articole pe care le postam. De asemenea, puteti da follow si pe instagramul nostru, @alex.photo.editor.

Comments