Skip to main content

ZTE lanseaza primul telefon cu o camera selfie incorporata in ecran

 

Asa cum a promis acum ceva timp, ZTE a anuntat ca va lansa primul smartphone din lume cu o camera selfie in ecran. Numele acestuia este ZTE Axon 20 5G si, desi este un telefon mid-range, promite sa aduca o inovatie in domeniul sau.

Compania chineza a declarat ca sub display-ul acestui telefon se afla o camera de 32 de megapixeli, iar pentru a fi posibila folosirea ei, a fost folosit ,,un material de inalta transparenta amestecat cu noi filme organice si anorganice'' si desigur, un nou software.


Telefonul este echipat cu un Snapdragon 765G, ceea ce-i permite sa aiba doar 7,98 mm grosime, iar pe langa asta, este capabil de conexiuni 5G. Are o baterie de 4,220 mAh si un ecran OLED de 6,92 inchi. Acesta are si un senzor de amprenta in ecran.

Pe spate, Axon 20 5G este dotat cu un senzor primar de 64 megapixeli, un senzor ultrawide de 8 megapixeli, un senzor de adancime (folosit pentru a crea efectul de bokeh/blur) de 2 mp si senzori macro.

Noul model ZTE este deja valabil pentru comanda in China la pretul de 320 USD, iar in restul lumii nu se stie deocamdata nimic.

Personal, sunt foarte curios sa vad cum va evolua aceasta noua tehnologie si cat de popular va deveni sa ai un telefon cu o camera selfie bagata in ecran. De asemenea, ma intreb daca Apple se va folosi de aceasta inovatie pentru a reduce marimea notch-ului de pe noile iPhone-uri. In orice ce caz, nu uitati sa lasati un comentariu cu parerea voastra despre acest telefon si sugestii pentru viitoarele articole. De asemenea, ma puteti urmari si pe Instagram (alex.photo.editor) daca va place ce postez acolo si nu uitati sa dati subscribe la acest blog pentru a fi la curent cu cele mai noi articole pe care le postam. A, da! Nu uitati ca puteti intra si in noul nostru grup de pe Telegram daca doriti sa fiti a curent cu cele mai noi articole pe care le postam si sa ne dati sugestii pentru viitoarele articole sau sa vorbiti cu ceilalti membri! (link in pagina Contact us)

Comments