Skip to main content

Apple lanseaza primul lor telefon foldable?

O cerere de brevet facuta de catre Apple arata un potential concept de telefon foldable (pliabil) care ar fi capabil de ,,self-healing'' (,,auto reparare'') (n.r. a display-ului). Prima cerere a patentului a fost facuta in ianuarie.

Conform The Verge, ecranul si spatele posibilului telefon pliabil ar fi acoperit cu un material numit elastomer, care are proprietatea de a-si recastiga forma initala in anumite conditii. 

In acea cerere de brevet scrie ca telefonul s-ar putea auto-repara cu ajutorul caldurii sau al energiei electrice.

Un astfel de telefon care se poate repara singur a fost si LG G Flex din 2013, care promitea self healing-ul carcasei in cazul in care suferea mici zgarieturi (de chei, de exemplu). Insa acest model nu prea a avut succes.

Sincer, nu ma astept ca Apple sa lanseze prea curand un telefon foldable, daramite un telefon care sa se repare singur :))) Ar da faliment la cat de scumpe sunt service-urile lor😅

In schimb, sunt curios ce va aduce noul iPhone care se va lansa in seara asta si cum va arata. Probabil va fi identic cu iPhone 11, but who knows. Si da... iar voi face noapte alba ca sa scriu despre noul telefon de la cel mai scump mar din lume... asta, bine inteles, dupa ce voi scrie, probabil, vreo 2 pagini de notite :)))

Dar sa nu ne mai lungim cu vorba. Vorba multa, saracia omului. Nu? Totusi, voi nu uitati sa va abonati la newsletter-ul blogului, daca nu ati facut-o deja si sa lasati si un comentariu in care sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceasta stire sau sa-mi dati idei noi de articole. Sau amandoua! De asemenea, puteti sa dati follow si pe Instagram, la @alex.photo.editor acolo unde postez poze facute de mine si multe story-uri! Nu in ultimul rand, aruncati un ochi si pe articolele facute de colegii mei, care scriu destul de bine articole despre tech si care asteapta cu nerabdare sa ne fie activat contul de Adsense (voi face un articol atunci cand va fi activat contul si o sa va spun daca si cu ce va afecteaza pe voi Adsense si ce este acesta😉).

Comments