Skip to main content

Samsung Galaxy Note 21: se va lansa sau nu?


Dupa cum probabil stiti, Samsung nu a facut nici o dezvaluire despre noul flagship din gama Note. Insa pe internet circula deja cateva zvonuri si leak-uri despre specificatiile noului Note 21 (sau Note 30, daca se respecta traditia). Haideti sa vedem cateva dintre ele!

Data de lansare si pretul

Se zvoneste ca noul Note nu se va lansa, Samsung pastrand gama S si Fold. Eu insa sper ca acest zvon sa nu fie adevarat. Sunt foarte multi power useri  care sunt dependenti de puterea oferita de Note-uri.

De asemenea se crede ca daca Samsung ar renunta la seria Note, urmatoarele generatii de S si Fold vor veni cu consacratul S Pen. 

Daca noul 21 va fi lansat, ne asteptam la un pret de 999$ pentru modelul de baza si chiar 1199$ pentru cel mai dotat.

Data de lansare ar putea fi la inceputul lunii august, asa cum am fost obisnuiti si in anii trecuti.

Alte leak-uri

Desi este destul de devreme ca sa avem ceva informatii concrete, pe internet circula cateva leak-uri. De exemplu, sunt sigur ca noul telefon va venii cu un stylus imbunatatit care va avea si cateva comenzi noi.

Pe langa un model de baza vom vedea si un Note 21 Ultra, si chiar unul 5G.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Articole similare:
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ce vrem sa vedem:

  • Procesoare Snapdragon pe toate modelele
Samsung are prostul obicei de face doua versiuni de telefoane, una cu Snapdragon (pentru SUA) si una cu Exynos (pentru restul urmei). Problema e ca telefoanele cu noile procesoare Snapdragon sunt mai puternice decat cele cu Exynos (procesor facut de Samsung), iar utilizatorul din Europa sau Asia plateste la fel de multi bani ca utilizatorul din SUA, doar ca pentru un telefon mai slab.
  • Spate de STICLA si ecrane cu 120 hz pentru TOATE MODELELE
Samsung a facut doua mari greseli cu Note 20! Acesta a pus un spate de plastic pe un telefon de 1000$ si tot acelasi producator, REGELE DISPLAY-urilor, nu a binevoit sa puna un ecran cu o rata de refresh de 120hz. A pus unul de 60hz care deja reprezinta un ecran care se misca sacadat in 2020...

                                                                                                            Samsung Galaxy Note 20 cu spate de plastic
  • Incarcare rapida
Cu totii speram ca anul viitor, noul flagship sa vina cu o incarcare si mai rapida decat cea de acum. Ar fi perfect daca a veni cu o incarcare rapida de 45W sau chiar 65W (ca la OnePlus 8T) care i-ar permite o incarcare rapida in aproximativ 30 de minute.

Acestea au fost toate informatiile pe care le avem pana acum, sper ca v-a ajutat acest articol si nu uitati sa lasati un comentariu despre cum credeti ca va arata noul Galaxy Note 21 (sau 30). De asemenea, puteti sa va abonati si la newsletter-ul blogului pentru a primi toate articolele pe care le postez si sa dati follow pe contul meu de Instagram, @alex.photo.editor, daca va place ce postez acolo.

Comments

Popular

ZTE launches the first phone with a selfie camera built in the screen